Trailer voor de bioscoopfilm 'Louis' over Louis van Gaal

Trailer voor de bioscoopfilm 'Louis' over Louis van Gaal

De huidige bondscoach van het Nederlands elftal in april op het witte doek.

Wie kent Louis van Gaal nu eigenlijk niet? De huidige bondscoach van het Nederlands elftal trainde de voetbalclubs Ajax, AZ, Barcelona, Bayern München en Manchester United. Binnenkort zie je hem ook op het witte doek.

Filmmaker Geertjan Lassche maakte namelijk een documentaire over de opvallende verschijning die als voetballer zijn sporen verdiende bij Sparta Rotterdam. Uiteraard is hij vooral bekend als trainer en dan ook van zijn opvallende uitspraken tijdens persconferenties.

Trailer Louis: 14 april in de bioscoop
Hieronder zie je de trailer voor de docu Louis die je vanaf 14 april in de Nederlandse bioscopen ziet via distributeur Dutch FilmWorks.


Louis is een uniek portret van Louis van Gaal: één van de beste voetbaltrainers die ons land ooit gekend heeft én de man over wie iedereen een mening heeft. In de film blikt hij terug op hoogte- en dieptepunten uit zijn kleurrijke leven; niet alleen zijn carrière, maar ook zijn achtergrond en gezinsleven.

Maar liefst drie jaar lang werd de huidige bondscoach gevolgd tijdens werk- en privémomenten. In de gesprekken die hij had samen met nationale- en internationale voetbalsterren, maar ook met zijn vrouw en dochters ontstaat een compleet beeld van de ontwikkeling van het fenomeen Van Gaal, zijn ongekende loopbaan en de bijzondere man achter het veelbesproken imago.

NieuwsFilm

meest populair