3 keiharde thrillers op Netflix om nu te kijken

3 keiharde thrillers op Netflix om nu te kijken

Veel spanning en sensatie op Netflix.

Op Netflix vind je heel veel films. Niet al deze films zijn even goed. Onderstaande drie (misdaad)thrillers zijn best heel aardig voor een avondje vermaak. Heb je ze nog niet gezien? Check deze dan snel.

Forgotten

Regie: Hang-jun Zhang | Hoofdrollen: Seong-kun Mun, Mu-Yeol Kim, Ha-Neul Kim, Young-hee Na | Kijk nu



Als de broer van Jin-seok na negentien dagen terugkeert, wil hij weten wat er is gebeurd. Maar er lijkt niets meer in zijn geheugen over te zijn.

L'immortale

Regie: Marco D'Amore | Hoofdrollen: Aleksei Guskov, Nello Mascia, Salvatore Esposito, Marianna Robustelli, Marco D'Amore, Salvatore D'Onofrio | Kijk nu



Prequel film van de Italiaanse misdaadserie Gomorra. Als Ciro di Marzio, bijgenaamd L'Immortale ('de Onsterfelijke') de dood dan toch in de ogen kijkt, komen de herinneringen als vanzelf boven. Hij denkt terug aan zijn jeugd en jonge jaren in Napels en aan zijn eerste wapenfeiten als lid van de Camorra.

Unknown

Regie: Jaume Collet-Serra | Hoofdrollen: Liam Neeson, January Jones, Diane Kruger, Sebastian Koch, Bruno Ganz, Aidan Quinn, Frank Langella | Kijk nu



Dr. Martin Harris ontwaakt na een auto-ongeluk in Berlijn om te ontdekken dat zijn vrouw hem niet meer herkent en dat een andere man zijn identiteit heeft overgenomen. Genegeerd door ongelovige autoriteiten en opgejaagd door mysterieuze huurmoordenaars is Martin moe en alleen. Met hulp uit onverwachte hoek begint hij een avontuur, waarbij hij gaat twijfelen aan zijn geestelijke gesteldheid en zijn echte identiteit.

NieuwsFilm

meest populair