Deze maffe scifi-film bestormt de Netflix Top 10

Deze maffe scifi-film bestormt de Netflix Top 10

Paul komt een kijkje nemen.

In 2011 verscheen de scifi-komedie Paul in de wereldwijde bioscoopzalen. De komedie werd geschreven door Simon Pegg en Nick Frost en zij speelden ook de hoofdrollen. Nu staat Paul op Netflix en wordt goed bekeken.

In Paul zijn twee vrienden enorm gek op stripboeken en hebben vooral interesse in sciencefictionverhalen. Samen gaan ze op reis naar het UFO-centrum van Amerika, namelijk het beruchte Area 51 in Nevada.

Als ze midden in de woestijn zijn, komen ze een voortvluchtige Alien tegen, genaamd Paul (Seth Rogen). Ze gaan samen met Paul verder op een reis die zowel hun levens als die van iedereen die op hun pad komt zal veranderen.

Op #9 in de Netflix Top 10
De film van regisseur Greg Mottola (Keeping Up with the Joneses) wist met een productiebudget van 40 miljoen dollar een prima 98 miljoen dollar op te halen. De ontvangst was ook prima, met 70 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

Sinds 1 maart staat Paul op Netflix. Heb jij de film gezien, of ga jij deze dan toch een keer uitproberen nu hij op Netflix staat?



NieuwsFilm

meest populair