Deze twee films doen het goed op Netflix

Deze twee films doen het goed op Netflix

Winter on Fire en Our Ladies komen een kijkje nemen.

Sinds kort vond de Netflix top tien weer een nieuwe nummer één in de spannende actiefilm Sans Répit. Sinds gisteren staan er weer twee andere titels in de top tien en die lijken zeker weer de moeite waard.

De eerste nieuwkomer is de Netflix-docu Winter on Fire: Unkraine's Fight for Freedom. Het mag duidelijk zijn dat deze inhaakt op de huidige oorlog en het conflict dat er daarvoor al jaren is met Rusland.

De docu, terug te vinden op plaats vijf, heeft je vooral een blik op de voorgeschiedenis, aangezien deze uit 2015 stamt. De film laat de Euromaidan-protesten zien die in Oekraïne van 21 november 2013 tot 23 februari 2014 plaatsvonden.


Een tweede nieuwkomer staat op plaats zeven. Het is de Britse dramakomedie Our Ladies van Michael Caton-Jones en met onder meer Eve Austin, Tallulah Greive en Abigail Lawrie.

De film speelt zich af in 1990 en volgt een groep katholieke schoolmeisjes, die op reis gaat naar Edinburg om op treden in een koorwedstrijd. Voor deze tieners uit een kleine stad in de Schotse Hooglanden wordt het een kans om te ontsnappen aan hun dagelijkse leven en lekker los te gaan in de grote stad. Met weinig verwachtingen voor hun toekomst zijn Orla, Finnoula, Manda, Kay, Chell en Kylah vastbesloten om voor elk moment te leven.



NieuwsFilm

meest populair