John Wick maakt gehakt van Black Widow in nieuwe Marvel-strip

John Wick maakt gehakt van Black Widow in nieuwe Marvel-strip

Gruwelijk lot voor Natasha Romanoff.

De afgelopen jaren wiste de John Wick-films met Keanu Reeves heel wat indruk te maken. Er wordt nu gewerkt aan een uitdijend universum in de wereld van Wick, met meer delen, een miniserie en spin-off-film. Ook is hij sinds kort te zien in de strips van Marvel Comics.

Overigens heet hij dan wel anders, namelijk The Living Blade. Dit personage is een parodie op John Wick en wordt ook aangeduid als de Boogeyman, net als in de films. Het figuur is visueel gebaseerd op een baardloze Keanu Reeves en hij is te zien in een Black Widow-verhaal dat in januari startte, geschreven door Kelly Thompson en geïllustreerd door Rafael T. Pimente.

John Wick vs. Black Widow
Wanneer The Living Blade en Black Widow het uiteindelijk tegen elkaar opnemen aan het einde van de comic Black Widow #14. Als de zwaarden elkaar raken krijgt The Living Blade de overhand en ontwapent hij Black Widow, waarbij de rechterarm van Black Widow net onder de schouder wordt afgesneden.

De uitgave eindigt zonder dat de lezers het lot van Black Widow kennen, maar het komt maar zelden voor dat een held als Black Widow een dergelijke situatie meemaakt.

Met de komst van The Living Blade in de comics zou "John Wick" dus ook kunnen voorkomen in de films van Marvel Studios. De kans is echter klein dat Reeves dan de rol speelt.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair