Hou je vast: 'The Nun' moet spoedig terugkeren!

Hou je vast: 'The Nun' moet spoedig terugkeren!

Die enige non zou een tweede film moeten gaan krijgen.

De Conjuring-franchise werd afgelopen jaar uitgebreid met The Conjuring: The Devil Made Me Do It en het lijkt er niet op dat daarmee de succesvolle horrorreeks is afgerond. Een nieuwe film in de reeks staat ergens al op een lijstje.

Dit blijkt een vervolg op The Nun te zijn. Het eerste deel uit 2018 was een enorm succes en ergens is het gek dat het vervolg er nog niet is. Er werd na een wisselend ontvangst en met een budget van $22 miljoen een ijzersterke $366 miljoen opgehaald.

Vervolg The Nun wordt besproken
In gesprek met The Hollywood Reporter zei Taissa Farmiga dat er recentelijk discussies zijn geweest. "Er is het afgelopen jaar zeker over gepraat," zei ze de actrice die in The Nun te zien is als Sister Irene.

"Maar de pandemie heeft veel invloed. Afgelopen herfst waren er gesprekken over mijn beschikbaarheid," aldus de actrice. "Maar ik heb nog geen script gezien. Dus ik heb niemand horen zeggen: 'Hé, de film gaat door.' Dus ik weet het niet, maar ik zou graag teruggaan en zuster Irene weer spelen. Het is jaren geleden."

Naast The Nun 2 zou ook The Crooked Man gemaakt moeten worden. Over de film over het personage uit The Conjuring 2 (2016) is al een tijdje niets vernomen.



NieuwsFilm

meest populair