Kan het gekker? Er komt een 'Beyblade'-film van 'Pirates of the Caribbean'-producent

Kan het gekker? Er komt een 'Beyblade'-film van 'Pirates of the Caribbean'-producent

Jerry Bruckheimer ziet er geld in.

De meeste mensen zullen Beyblade kennen van de prijzige tollen die al jaren in de speelgoedwinkel verkrijgbaar zijn. Het speelgoed is gebaseerd op de gelijknamige manga van Takao Aoki, voor het eerst verschenen in 2000.

Nu komt er via Deadline het nieuws dat blockbusterproducent Jerry Bruckheimer (Pirates of the Caribbean) zijn zinnen heeft gezet op een live action-film over de vliegensvlugge vechttollen. De producent gaat in zee met Paramount Pictures.

Beyblades naar het witte doek
Op dit moment wordt het script geschreven door Neil Widener en Gavin James en zij zullen zich mogelijk richten op de bekende Beyblades als Ultimate Frostic Dranzer, Spin Dragoon en Saizo.

Overigens zouden ook de Beystadiums een rol kunnen gaan spelen. Dit zijn de "arena's" waarin de tollen worden afgeschoten. Het mag duidelijk zijn dat de film een impuls moet geven aan de verkopen van de Beyblades.

Verdere details zijn onbekend en het is afwachten welke acteurs hun naam aan dit project durven te verbinden. Denk jij gelijk aan bepaalde acteurs die wel in zo'n film zouden passen?

NieuwsFilm

meest populair