'Game of Thrones'-sadist in gruwelijke thriller 'Barbarians'

'Game of Thrones'-sadist in gruwelijke thriller 'Barbarians'

Check de trailer voor deze nieuwe horrorthriller.

De naam Iwan Rheon zal veel mensen maar weinig zeggen. De naam Ramsay Bolton zal waarschijnlijk wel een lichtje doen branden, al helemaal als we aangeven dat deze Ramsay die grote sadist is uit de veelbekeken tv-serie Game of Thrones van HBO.

De acteur heeft verder niet zo'n enorm grote rollen achter zijn naam. Misschien ken je hem als Simon Bellamy uit de serie Misfits of misschien zag je hem recent als Mötley Crüe-gitarist Mick Mars in de Netflix-film The Dirt.

Trailer voor Barbarians
Nu zien we Rheon in de horrorthriller Barbarians van IFC Films. In de beelden zie je ook rollen voor onder meer Tom Cullen, Catalina Sandino Moreno, Will Kemp, Steve Saunders en Inès Spiridonov.

In Barbarians komen vier vrienden samen voor een feestelijk etentje in een landhuis. Maar naarmate de nacht vordert, komen er duistere geheimen naar boven en beginnen zich verontrustende gebeurtenissen om hen heen te ontvouwen.

Vanaf 1 april debuteert de film van regisseur Charles Dorfman op Video on Demand in de States. Wanneer de film in Nederland verschijnt is niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair