Rapper 50 Cent maakt DC-filmreeks 'Xero'

Rapper 50 Cent maakt DC-filmreeks 'Xero'

Ook Curtis Jackson onderdeel van het DC Extended Universe?

En we hebben een opvallend nieuwtje uit de superheldenwereld. Het is namelijk niemand minder dan Curtis "50 Cent" Jackson die aan de slag gaat met het personage Xero of Xerø. Het plan is om er een franchise van te maken.

Xero is een comicreeks uit de jaren 90 van Christopher Priest. Het personage Coltrane "Trane" Walker is een regeringshuurling genaamd Trane Walker die onzichtbaarheid als wapen gebruikt door zichzelf te vermommen als een blanke man om op te kunnen gaan in de exotische locaties van de internationale elite.

50 Cent als Xero?
"Er is niemand beter dan Christopher Priest om G-Unit Film & Television naar de wereld van stripboeksuperhelden te brengen," zei Jackson tegenover Deadline. "Kijk terwijl we XERO samen met Christopher en Color Farm Media uitbouwen tot een franchise, ik kan niet wachten tot de wereld Trane Walker op een geheel nieuwe manier ontmoet."

Het is nog onduidelijk wie in de schoenen stapt van Xero, het kan 50 Cent zelf zijn, maar hij kan ook alleen als producent optreden via zijn G-Unit Film & Television productiemaatschappij. Of wie weet kiest hij wel voor een bijrol.

Naar verluidt zet G-Unit Film & Television in op een reeks films. Aangezien Xero een titel van DC Comics zou het eindresultaat ook onderdeel uit kunnen maken van het DC Extended Universe.



NieuwsFilm

meest populair