Kwijl niet bij het zien van deze 'Legacy of the Sith'-beelden voor 'Star Wars: The Old Republic'

Kwijl niet bij het zien van deze 'Legacy of the Sith'-beelden voor 'Star Wars: The Old Republic'

Het nieuwe game-hoofdstuk is... gaaf!

In de langlopende Star Wars-game Star Wars: The Old Republic van BioWare en Electronic Arts verscheen deze week een nieuwste uitbreiding, Legacy of the Sith. Samen met Industrial Light & Magic maakten de gamestudio's onderstaande gave trailer voor het spel.

De VFX-studio Industrial Light & Magic is vooral bekend van de vele visuele effecten in Hollywoodfilms, maar ze werken uiteraard ook aan ander VFX-projecten. Onderstaande trailer werd gemaakt voor de game. Enjoy van de Star Wars-actie.

Filmachtige trailer voor Legacy of the Sith
"De viering van tien jaar Star Wars: The Old Republic gaat door! "Disorder", een gloednieuwe filmtrailer gemaakt door het Industrial Light & Magic-team, is nu live," valt er bij de beelden op Twitter te lezen.



De filmische trailer richt zich op een belangrijk verschil tussen de Sith en Jedi. Terwijl een Jedi en Padawan vechten om een ​​machine te vernietigen, verschijnt Darth Malgus en probeert hij de jongere Jedi te verleiden. Het in twijfel trekken van overtuigingen staat centraal, en wie voor iets kiest, en wanneer en waarom.

NieuwsFilm

meest populair