Zomaar groot personage bevestigd voor 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Zomaar groot personage bevestigd voor 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

De Marvel-film haalt personage uit 'What If...?'

De tweede trailer en de recente poster voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness onthullen heel wat details uit deze eerstvolgende film in het Marvel Cinematic Universe. Nu is er een volgend personage bevestigd.

En dat is Captain Carter. Naar het personage, alias Peggy Carter, van actrice Hayley Atwell werd al gehint op de recente poster voor Marvel Studios' Doctor Strange 2 van regisseur Sam Raimi.

Nu heeft Disney+ Italië via Twitter een duidelijk hint gegeven naar de komst van Captain Carter: "Het lijkt erop dat dit schild onlangs ergens is verschenen... 🤔 Klinkt dat niet als "Madness" voor jou? Captain Carter en alle What If-afleveringen wachten op je op Disney+!"


We kunnen overigens meer connecties zien met de animatieserie What If...? van Marvel Studios en Disney+. Zo krijgen we in In the Multiverse of Madness ook Marvel Zombies te zien en Scarlet Witch van Elizabeth Olsen gaat ook flinke krachten ten toon spreiden. En vergeet niet de variant(s) van Benedict Cumberbatch' Strange.

Deze week werd er ook gedacht dat Deadpool van Ryan Reynolds op de poster van de Doctor Strange-film staat. De acteur heeft ondertussen ontkend deel uit te maken van de Multiverse-gekte die je vanaf 4 mei in de bioscoop kunt kijken.



NieuwsFilm

meest populair