Deze nieuwe film knalt de Netflix Top 10 binnen

Deze nieuwe film knalt de Netflix Top 10 binnen

Love Tactics komt binnen op de zevende plaats.

De Netflix Top 10 is weer een nieuwe film rijker. Opnieuw betreft het een Netflix Original, dit keer uit Turkije. Het betreft de romantische film Love Tactics van regisseur Emre Kabakusak.

In Love Tactics Een advertentiemanager en een modeontwerper-blogger geloven niet in liefde, dus ze wedden dat de ander halsoverkop verliefd wordt - met ongebruikelijke tactieken.

Love Tactics op #7 in de Netflix Top 10
De ontvangst van de film is erg wisselend. Op de IMDb staat Love Tactics op een magere 5,2. Op Rotten Tomatoes staat alleen de Audience Score vermeldt met op dit moment een prima 88%.

Hieronder zie je de trailer voor de film met rollen voor Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız en Atakan Çelik, die eigenlijk luistert naar de titel Ask Taktikleri en vanaf 11 februari op Netflix staat.


In Ask Taktikleri gelooft modeontwerpster en blogger Asli dat ze mannen doorheeft. Ze wordt flink populair door haar stukken over relaties die ze anoniem plaatst. Adverteerder Kerem is een flirterige man die enkele relaties op korte termijn heeft. Hij denkt de oplossing voor vrouwen te hebben.

Het tweetal, dat nooit in de liefde heeft geloofd, gaat een weddenschap aan om elkaar verliefd te laten worden op de ander. Daarbij passen ze verschillende en ongewone tactieken toe.

NieuwsFilm

meest populair