'Star Wars' onthult eindelijk zijn Force-etende monsters

'Star Wars' onthult eindelijk zijn Force-etende monsters

Star Wars: The High Republic komt met Jedi-killers.

Lucasfilm broedt al een tijdje op een nieuw groot verhaal dat mogelijkerwijs vroeg of laat naar het witte doek en / of het kleine scherm vertaald gaat worden. En dat is uiteraard Star Wars: The High Republic dat verteld wordt door onder meer boeken en comics voor jong en oud.

In die verhalen zijn eindelijk The Levelers onthuld. Dit zijn mysterieuze Force-etende monsters. Het kwaadaardige ruimtepiraten-collectief The Nihil gebruikt de monsters bij hun aanval op The Jedi Order, en ze zijn een wapen dat we nog nooit eerder in Star Wars hebben gezien.

Van The Levelers is bekend dat ze Jedi en andere Force-gevoeligen volledig kunnen ontdoen van de Force voordat ze in een stoffige kaf worden veranderd. Hoe dat proces werkt, is een mysterie, maar hoe de Levelers er in werkelijkheid uitzien was weer een ander mysterie... tot nu.

The Levelers zijn onthuld
In het laatste deel van de comicreeks Star Wars: The High Republic - Trail of Shadows weet Jedi-onderzoeker Emerick Caphtor de ban te breken en een van de wezens in de ogen aan te kijken.

Hieronder zie je zo'n Leveler, ook bekend als "The Shrii-Ka-Rai: Eaters of the Force" of "The Nameless".

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair