Netflix dropt intense trailer voor actiethriller 'Sans répit'

Netflix dropt intense trailer voor actiethriller 'Sans répit'

De explosieve film uit Frankrijk is vanaf 25 februari te streamen.

De Franse nieuwe actiethriller Sans répit van Netflix gaat over een corrupte agent die er alles aan heeft gedaan om een ongeluk te verdoezelen. Als hij daarna wordt bedreigd door een mysterieuze getuige, ontspoort zijn leven volledig. Bekijk hieronder de trailer en een poster.


Terwijl er een onderzoek naar hem wordt gedaan vanwege corruptie, moet agent Thomas Blin (Franck Gastambide) midden in de nacht naar de begrafenis van z'n moeder. Hij probeert een hond op de weg te ontwijken en rijdt per ongeluk een man dood. Volledig in paniek besluit hij het lichaam te verbergen.

Neerwaartse spiraal
Hij gaat ervan uit dat hij ermee weg komt, maar komt al snel in een neerwaartse spiraal terecht wanneer een van zijn directe collega's moet gaan uitzoeken wat er met de vermiste man gebeurd is. En dan is er ook nog een mysterieuze getuige die Thomas probeert af te persen.

De rest van de cast bestaat uit o.a. Simon Abkarian, Michael Abiteboul, Tracy Gotoas, Jemima West en Serge Hazanavicius. De regie staat op naam van Régis Blondeau, die ook het scenario schreef.

Sans répit is vanaf 25 februari te bekijken op Netflix.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair