Deze nieuwe film van Netflix is gelijk een kijkcijferkanon

Deze nieuwe film van Netflix is gelijk een kijkcijferkanon

The Tinder Swindler komt direct hoog binnen.

Afgelopen woensdag debuteerde op Netflix de docu The Tinder Swindler en deze dringt gelijk de Netflix Top 10 binnen op de tweede plaats. Alleen de Nederlandse oorlogsfilm Mijn beste vriendin Anne Frank weet meer kijkers te trekken.

De documentaire The Tinder Swindler, van de mensen achter Don't F**ck With Cats, gaat over de 'Tinder Swindler' die ervoor zorgt dat het ultieme sprookje van menig vrouw uitdraait op een nachtmerrie. Hij verleidt jonge vrouwen en licht hen voor miljoenen dollars op.

In de docu volg je drie vrouwen die besloten dat het tijd was voor vergelding, terwijl het figuur nog altijd voortvluchtig is in verschillende landen.

The Tinder Swindler op #2 in Netflix Top 10
Sinds vandaag staat de docu op de tweede plaats in de Netflix Top 10, net onder Mijn beste vriendin Anne Frank en boven Home Team. Hieronder de trailer. Heb jij de docu al gekeken?


De synopsis: Door zich online en op Tinder als rijke jetsetter en diamanthandelaar voor te doen, wist de Israëlische oplichter Shimon Hayut jarenlang vele vrouwen in te palmen en miljoenen dollars te ontfutselen. Inmiddels wordt hij beschouwd als justitiële voortvluchtige in vele landen. In deze documentaire worden drie slachtoffers van hem gevolgd, die zinnen op een vorm van wraak.

NieuwsFilm

meest populair