Trailer voor stevige thriller 'Asking for It' bomvol sterren

Trailer voor stevige thriller 'Asking for It' bomvol sterren

Met onder meer Kiersey Clemons, Vanessa Hudgens, Alexandra Shipp, Ezra Miller en zo nog een paar.

Op YouTube is de eerste trailer verschenen voor de actiethriller Asking for It en ondanks dat deze wordt aangekondigd als On Demand-release, mogen we de film toch wat meer aandacht geven. Al is het alleen maar vanwege de opvallende cast.

In Asking for It zien we namelijk rollen voor onder meer Kiersey Clemons, Vanessa Hudgens, Alexandra Shipp, Ezra Miller, Gabourey Sidibe, Radha Mitchell, Leslie Stratton en Luke Hemsworth. Geen kleine namen zeg maar.

Trailer voor On Demand-release Asking for It
De film is het regiedebuut van de jonge Eamon O'Rourke, een acteur die te zien was in onder meer The Bad Batch en Ricki and the Flash. Klaarblijkelijk bevindt hij zich in een grote vriendengroep. Hieronder de trailer voor de thriller die verleden jaar in première ging tijdens het Tribeca Film Festival.


In Asking for It[ zien we Hudgens, Clemons en Shipp als de leiders van een meedogenloze vrouwenbende. Nadat een serveerster in een klein stadje seksueel is misbruikt tijdens een date, ontmoet ze Regina en Beatrice en wordt ze gerekruteerd in hun een burgerwachtgroep bestaande uit stoere vrouwen.

Samen streven ze ernaar de samenleving neer te halen die wordt overweldigd door corrupte mannen en zoeken ze de ultieme wraak terwijl ze hun eigen versie van gerechtigheid vinden.

NieuwsFilm

meest populair