Duistere poster en begrafenis 'The Batman' beloven ons wat we willen zien

Duistere poster en begrafenis 'The Batman' beloven ons wat we willen zien

Dit wordt duidelijk geen standaard DCEU-superheldenfilm.

Het lijkt er toch verdacht veel op dat Warner Bros. en DC Film met The Batman afstand nemen van de stijl van de films in het DC Extended Universe. Terwijl die reeks ook gewoon doorgaat komt de toon van de nieuwe Batman-film meer overeen met die van de film Joker uit 2019.

De kans is klein dat The Batman en Joker aan elkaar linken, maar je weet maar nooit. Duidelijk is wel dat de Bruce Wayne van Robert Pattinson in de film van Matt Reeves nog onervaren is en te maken zal krijgen met de bijzonder grauwe stad Gotham.

De grauwheid van de film werd al duidelijk via een online gelekte scène van een begrafenis. Nu heeft Warner Bros. deze ook officieel online gezet.


Grauwe poster The Batman
De reeds verschenen trailers en andere beelden laten zien dat het geheel dan ook weinig hoopvol is en dat de nieuwe Dark Knight geweld niet schuwt. Hij zal waarschijnlijk de nodige moeite hebben om The Riddler te pakken te krijgen.

Onderstaande poster voor The Batman pas weer heerlijk bij het sfeertje dat door Warner Bros. wordt neergezet: duister, grauw, regen, vuur en aards. En de Batmobile op de achtergrond is meer een Mad Max-wagen, dan eentje die miljoenen kost.

The Batman gaat op 3 maart in de Nederlandse bioscopen in première.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair