Poster voor Steven Soderberghs thriller 'KIMI' met Zoë Kravitz

Poster voor Steven Soderberghs thriller 'KIMI' met Zoë Kravitz

De nieuwe film van Steven Soderbergh.

Binnenkort verschijnt de nieuwe film van regisseur Steven Soderbergh op HBO Max. Het is alweer de vijfde film achter elkaar die de filmmaker oplevert voor een streamingdienst en de derde voor HBO Max.

Zijn nieuwste film is KIMI en daarin speelt Zoë Kravitz de hoofdrol. Ze is Angela Childs. Tijdens de COVID-19-pandemie in Seattle ontdekt een agorafobische techneut bewijs van een gewelddadige misdaad terwijl ze een datastroom bekijkt. Ze stuit op weerstand en bureaucratie wanneer ze probeert dit aan haar bedrijf te melden.

Om er wat aan te doen, realiseert ze zich dat ze haar grootste angst het hoofd moet bieden door haar appartement te verlaten en de straat op te gaan, die gevuld is met demonstranten nadat de gemeenteraad een wet heeft aangenomen die de bewegingen van de dakloze bevolking beperkt.

Poster voor KIMI
Even geleden verscheen al de eerste trailer en nu is er ook een eerste poster verschenen voor KIMI waarin ook rollen zijn voor Rita Wilson, India de Beaufort, Emily Kuroda, Byron Bowers en Jaime Camil.

Vanaf 10 februari staat KIMI op HBO Max en na de poster staat nog een keer de trailer.

Bekijk de afbeelding


NieuwsFilm

meest populair