Gaaf! C-3PO keert snel terug in 'Star Wars'-universum

Gaaf! C-3PO keert snel terug in 'Star Wars'-universum

Opnames voor nieuw project gestart.

Het is nog onduidelijk wat het project Star Wars: A Droid Story inhoudt, maar nu is wel bekend dat acteur Anthony Daniels eraan meewerkt. Dit blijkt via een nieuw bericht op Instagram, inclusief een foto.

Op de foto zien we de acteur in een motion capture-pak. Het lijkt er verdacht veel op dat we te maken krijgen met een eerste motion capture-achtige animatiefilm over de verschillende robots in het Star Wars-universum. Het kan ook een animatieserie worden.

Star Wars: A Droid Story
"Lucasfilm ontwikkelt voortdurend nieuwe verhalen en de kruising van animatie en visuele effecten biedt nieuwe mogelijkheden die we gaan verkennen," zei Kathleen Kennedy, baas bij Lucasfilm, verleden jaar.

"Lucasfilm Animation gaat samenwerken met het visuele effectenteam van Lucasfilm, Industrial Light & Magic, om een speciaal Star Wars-avontuur voor Disney+ te ontwikkelen, A Droid Story. Deze epische reis zal ons kennis laten maken met een nieuwe held, begeleid door het legendarische duo R2-D2 en C-3PO."

Wanneer Star Wars: A Droid Story verschijnt is nog niet bekend, maar de fans van de Star Wars-robots kijken vast uit naar het project. Hieronder de post van Daniels.



NieuwsFilm

meest populair