'Tenet'-ster in nieuwe scifi-film van 'Rogue One'-regisseur

'Tenet'-ster in nieuwe scifi-film van 'Rogue One'-regisseur

John David Washington en ook Allison Janney maken True Love.

De afgelopen jaren heeft acteur John David Washington een aantal sterke films opgeleverd. De meeste mensen zullen hem kennen uit de scifi-film Tenet van Christopher Nolan, maar hij zat even geleden ook in BlacKkKlansman van Spike Lee.

Verleden jaar zagen we de zoon van Denzel Washington in de Netflix-films Beckett en Malcolm & Marie en later dit jaar zit hij in de nieuwe film van David O. Russell. Nu wordt bekend dat hij heeft getekend voor de scifi-film True Love van Gareth Edwards, bekend van onder meer Rogue One en Godzilla.

Scifi-film True Love
De film mag dan wel een sciencefictionfilm zijn, maar deze zou zich over slechts een paar jaar afspelen. Helaas is er verder niets bekend over het plot.

Eerder werden al de namen Gemma Chan (Crazy Rich Asians, Eternals), Danny McBride (The Righteous Gemstones) en Benedict Wong (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) aangetrokken.

Ook Allison Janney werd bevestigd voor True Love. Deze actrice ken je misschien nog van haar opvallende rol in I, Tonya. Duidelijk is dat True Love een indrukwekkende cast krijgt.

NieuwsFilm

meest populair