Chris Evans speelt legendarisch persoon in nieuwe film

Chris Evans speelt legendarisch persoon in nieuwe film

Captain America-acteur wordt Gene Kelly.

De voormalig Captain America-acteur Chris Evans is in gesprek om Gene Kelly te spelen in een film die gebaseerd wordt op een origineel idee van Evans zelf.

Het verhaal volgt een 12-jarige jongen die begin jaren vijftig op de MGM-terrein werkt en een ingebeelde vriendschap ontwikkelt met de legendarische filmster terwijl hij aan zijn volgende film werkt.

Singin' in the Rain-periode
De tijd waarin de film zich afspeelt is interessant, aangezien de film zich afspeelt in de periode dat Kelly na het succes van meerdere musicals als An American in Paris, On the Town en Summer Stock naar Hollywood komt en het iconische Singin' in the Rain (1952) uitbrengt.

In december 1951 tekende Kelly een contract met MGM dat hem voor 19 maanden naar Europa stuurde om drie films op te nemen, waaronder een huisdierenproject dat later werd afgestraft. Achteraf werd de deal gezien als een fout van Kelly zelf. Of de film zich voor of na Kelly's overzeese verblijf zal afspelen, is nog niet duidelijk.

Op dit moment is er geen studio verbonden aan de creatieve biopic. Onder meer Evans en Rian Johnsons en Ram Bergmans T-Street Productions zullen de producenten zijn. John Logan schrijven het script.

NieuwsFilm

meest populair