Nog een domme fout ontdekt in de 'Harry Potter'-reünie special

Nog een domme fout ontdekt in de 'Harry Potter'-reünie special

Het gaat niet zo lekker.

Niet lang nadat fans al op een hilarische fout in de HBO Max special rond de twintigste verjaardag van Harry Potter and the Sorcerer's Stone wijzen, is er nu nog een ontdekt.

Eerder liet Warner Bros. per ongeluk een foto van Emma Roberts zien, in plaats van Emma Watson. En ditmaal zien fans een onscreen credit voor Oliver en James Phelps die mis gaat.

Nog een fout
Oliver en James Phelps waren in de trilogie te zien als George en Fred Weasley. Het blijkt dat de twee door elkaar gehaald zijn in de onscreen credits tijdens een van hun interview-momenten.

Natuurlijk is de tweeling wel vaker door elkaar gehaald, maar je zou dat niet per se verwachten bij een special met een significant budget als deze. Gelukkig zal de fout snel gerepareerd worden, dus is het niet het grootste probleem. En Oliver Phelps, die de fout zelf spotte, reageerde heel sportief op Instagram.

Hieronder de Instagram-post van Oliver Phelps:



Warner Bros. gaf een synopsis vrij rond de special, die "de magie achter het maken van de films en de prachtige familie die Warner Bros. Studios London twee decennia geleden gebouwd heeft" moet vieren.

NieuwsFilm

meest populair