Kijk nog snel 'Doctor Sleep' en 10 andere films op Netflix

Kijk nog snel 'Doctor Sleep' en 10 andere films op Netflix

Binnenkort worden er weer wat grote films verwijderd.

Iedere maand worden er wel wat grote films verwijderd van Netflix. Dit is uiteraard niet altijd even inzichtelijk, al vermeldt Netflix bij films die binnen enkele weken worden verwijderd de laatste dag waarop ze beschikbaar zijn.

Hieronder kijken we naar de grootste titels die deze maand verwijderd worden en lichten we Doctor Sleep even uit. Het vervolg op The Shining wordt na 10 januari van Netflix gehaald, dus je hebt nog een paar dagen de tijd om deze te kijken. Als je dat nog niet hebt gedaan.

Doctor Sleep (2019)

Regie: Mike Flanagan | Hoofdrollen: Ewan McGregor, Rebecca Ferguson, Bruce Greenwood, Jacob Tremblay, Cliff Curtis, Danny Lloyd, Henry Thomas | Tot en met 10 januari op Netflix



Het verhaal vindt zo'n dertig tot veertig jaar na The Shining plaats. Het jongetje Danny Torrance is nu volwassen, maar wordt nog steeds achtervolgd door nachtmerries van het Overlook Hotel. Helaas is Danny ook in de voetstappen van Jack gestapt - woede uitbarstingen en alcohol domineren zijn leven. Wanneer hij zijn leven wil beteren verhuist Danny naar New Hampshire. Daar ontwikkelt zijn gave - de shining - een psychische band met het 12-jarige meisje Abra Stone. Ook zij bezit de shining. Ze krijgen te maken met een mysterieuze groep genaamd de True Knots.

Nog 10 grote films snel van Netflix
En hieronder nog eens tien goede en opvallende films die van Netflix worden verwijderd in januari.

- Suicide Squad (2016) - 12 januari
- Tully (2016) - 16 januari
- Ingrid Goes West (2016) - 20 januari
- Official Secrets (2019) - 23 januari
- The Outpost (2020) - 28 januari
- Birds of Prey (2019) - 31 januari
- Richard Jewell (2019) - 31 junuari
- Jackie Brown (1997) - 31 januari
- Just Mercy (2019) - 31 junuari
- Motherless Brooklyn (2019) - 31 junuari



NieuwsFilm

meest populair