Werkt Marvel stiekem aan een 'Captain America & Black Widow'-film?

Werkt Marvel stiekem aan een 'Captain America & Black Widow'-film?

Er werd al veel gehint naar de midquel.

Op dit moment lijkt iedereen ervan overtuigd dat acteurs Chris Evans en Scarlett Johansson klaar zijn met het Marvel Cinematic Universe. Nu is er de gedachtegang dat Marvel Studios in het geheim werkt aan een film die Captain America en Black Widow terugbrengt.

Charles Murphy van Murphy's Multiverse denkt dat Marvel Studios werkt aan een Nomad-project. En dit komt vooral door de aftercreditscène van Black Widow waarin Natasha Romanoff in een Quinjet stapt om haar vrienden te bevrijden uit de gevangenis, waarin ze belandden in Captain America: Civil War.

Duistere periode van 2 jaar
Het succes van Black Widow en de mogelijke honger om meer te doen verhaallijnen in succesvolle The Infinity Saga kan leiden tot de verkenning van de tijd tussen Black Widow en Avengers: Infinity War, een periode van twee jaar.

In die tijd moeten Captain America en Black Widow zich schuil houden en formeren ze (in de Comics) de Secret Avengers. Volgens Murphy heeft Marvel Studios het merk Marvel Studios Nomad verleden jaar al vastgelegd.

Mocht Marvel Studios iets van plan zijn, dan zouden we een project te zien kunnen krijgen met Captain America, Black Widow, Falcon en mogelijk Rick Mason. Het voorkomen van Steve Rogers in Infinity War deed al hinten naar zijn nomadenbestaan. Het zou in ieder geval een vermakelijke midquel kunnen zijn, in de bioscoop of op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair