Kathryn Newton wel heel karig gekleed over straat

Kathryn Newton wel heel karig gekleed over straat

Binnenkort in de nieuwe Ant-Man film.

Ondanks dat ze al flink wat jaartjes meedraait in Hollywood ken je actrice Kathryn Newton waarschijnlijk pas enkele jaartjes. Ze duikt namelijk in steeds meer grote titels op en begin 2023 zie je haar in de nieuwe Marvel-film Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

De eerste rol van de blondine stamt alweer uit 2002 toen ze als kind te zien was in Abbie Down East en even later in de tv-series All My Children en Gary Unmarried. Echte successen kwamen enkele jaren later na ook aandelen in Paranormal Activity 4 en de serie Mad Men.

In Lady Bird uit 2017 is ze te zien als Darlene Bell en datzelfde jaar was ze te zien in Three Billboards Outside Ebbing, Missouri en de tv-series Little Women. Via Supernatural belandde ze in Pokémon: Detective Pikachu, de serie Big Little Lies en de horrorfilm Freaky.

Uitdagend op Instagram
De in Orlando, Florida geboren Kathryn zien we nu op Instagram met reeks foto's waarop ze haar jasje heeft uitgedaan. Daaronder enkel een zwarte bh. Het ging haar overigens om het aanprijzen van een paar schoenen.


Zien hoe de 24 jarige Kathryn Newton eruit zien zonder haar jasje aan? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair