Abbey Hoes verspreidt selfie van zichzelf in lingerie

Abbey Hoes verspreidt selfie van zichzelf in lingerie

De Nederlandse tweevoudig Gouden Kalf-winnaar.

Heb jij de Amerikaanse actiekomedie The Hitman's Bodyguard uit 2017 gezien en zag je toen toevallig een meisje staan bij een bloemenstal? Zo ja, dan had je misschien ook door dat dit een rolletje was van onze enige echte Abbey Hoes.

Overigens zagen we haar een jaar eerder ook al in een kleine rol in Prooi van regisseur Dick Maas. Ze speelde het 'Meisje in Fietstunnel' volgens de IMDb. Niet veel later was ze als Zielepiet te zien in het Sinterklaasjournaal. Een duidelijk grotere rol.

Maar Abbey is uiteraard veel bekender van grotere rollen en successen. Ze won namelijk Gouden Kalveren voor haar rollen in de tv-serie Petticoat (2016) en de film Nena uit 2014. Tegenwoordig is ze vooral te zien in romkoms, volgend jaar in Costa!! en dit jaar in Liefde zonder grenzen en Zwaar verliefd! 2.

Selfie op Instagram
De in Rotterdam geboren brunette laat ook veel van zichzelf zien op Instagram, mogelijk in de hoop om meer volgers te trekken. Belangrijk voor bijna iedere celeb. Dit keer zien we haar gekleed in een soort vrouwelijk pakje met daaronder een lingeriesetje als shirtje. Uitdagend, zeker. Waar ging je naartoe Abby?


De selfie van de 27-jarige Abbey Hoes in haar lingerie zien? Check deze dan op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair