Eerste clip 'Spider-Man: No Way Home' verbindt de Marvel-film aan 'Far From Home'

Eerste clip 'Spider-Man: No Way Home' verbindt de Marvel-film aan 'Far From Home'

Volgende week kun je naar No Way Home in de bioscoop.

Aan het einde van Spider-Man: Far From Home uit 2019 was er een grote onthulling in het Marvel Cinematic Universe. Alles en iedereen weet nu namelijk dat Peter Parker (Tom Holland) de held Spider-Man is. Hij werd ook beschuldigd van het doden van Mysterio, de schurk die zich in Far From Home voordoet als een goeierik.

Voor wie de trailers voor Spider-Man: No Way Home al heeft gezien, weet dat die film ook dealt met deze situatie. Parker is namelijk niet blij dat iedereen zijn identiteit kent. Hij gaat naar Doctor Strange toe om daar iets aan te doen.

Eerste clip koppelt Far From Home en No Way Home
Hieronder zie je de eerste clip uit No Way Home, waarin we teruggaan naar het einde van Far From Home. We zien gelijk wat de impact is van de onthulling. Parkers vriendinnetje MJ (Zendaya) wordt na de onthulling omringd op straat door allerlei agressievere burgers.

In de beelden zien we ook een leuke knipoog naar de huidige Marvel-serie Hawkeye, met een groot billboard van de musical Rogers[i]. [i]No Way Home gaat donderdag in première in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair