Legendarische nieuwe rol voor Spider-Man acteur Tom Holland

Legendarische nieuwe rol voor Spider-Man acteur Tom Holland

Tom Holland gaat in biopic spelen.

Dit jaar zien we Tom Holland opnieuw als Marvel-held Peter Parker in Spider-Man: No Way Home en volgend jaar zien we hem als het gamepersonage Nathan Drake in Uncharted. En waarschijnlijk in 2023 stapt hij in een grootse biopic in de huid van een legendarisch persoon.

In gesprek met AP heeft de acteur bevestigd dat hij Fred Astaire gaat spelen. Astaire was een Amerikaans film- en Broadway ballroom danser, choreograaf, zanger en acteur. Hij werd in 1899 geboren en overleed in 1987.

"Ik speel Fred Astaire," onthulde Holland. "Het script kwam een week geleden binnen. Ik heb het nog niet gelezen. Ze hebben het me nog niet gegeven. Ik weet dat Amy Pascal het script heeft. Ze facetimede me toen ik in bad lag en we hadden een heerlijke Facetime. Maar ik zal Fred Astaire spelen."


Tom Holland als Fred Astaire
Astaire speelde in vele muziekfilms en televisiespecials. Hij kreeg erkenning voor zijn tapdansvaardigheden in klassieke muziekfilms zoals Holiday Inn uit 1942, Easter Parade uit 1948, The Band Wagon uit 1953 en Funny Face uit 1957.

In AFI's 100 Years...100 Stars van het instituut American Film Institute werd Astaire op de vijfde plaatst gezet na de acteurs Humphrey Bogart, Cary Grant, James Stewart en Marlon Brando.

NieuwsFilm

meest populair