3 gave scifi-films op Netflix om nu te gaan kijken

3 gave scifi-films op Netflix om nu te gaan kijken

Veel scifi op Netflix met deze drie recentere films.

Er staan de nodige scifi-films op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie nog redelijk recente sciencefictionfilms die je mogelijk nog niet hebt gezien, of wel?

Rim of the World

Regie: McG | Hoofdrollen: Lynn Collins, Annabeth Gish, Michael Beach, Michael Papajohn, Benjamin Flores Jr., Allan Graf, Tony Cavalero, Jack Gore | Nu kijken



Vier tieners, allen buitenbeentjes, die onwaarschijnlijke bondgenoten worden wanneer ze op zomerkamp zijn. Want wat een gezellige periode had moeten worden verandert al snel in een nachtmerrie als een buitenaardse invasie toeslaat. De tieners zullen samen moeten werken om hun angsten en onzekerheden te overwinnen als ze de wereld willen redden.

Annihilation

Regie: Alex Garland | Hoofdrollen: Natalie Portman, Oscar Isaac, Tessa Thompson, Jennifer Jason Leigh, Benedict Wong, Tuva Novotny, Sonoya Mizuno, Bern Collaco, Gina Rodriguez | Nu kijken



Gaat over vier vrouwen: een bioloog, een antropoloog, een psycholoog en een surveillant, die op een expeditie gaan naar Area X. Het betreft de twaalfde expeditie naar dit onbewoonde en verlaten gebied, waar de natuur de baas is.

Space Sweepers

Regie: Sung-hee Jo | Hoofdrollen: Tae Ri Kim, Hye-jin Yu, Daniel Joey Albright, Sun-gyu Jin, Joong-ki Song | Nu kijken



Ondanks hun goede wil is de crew van ruimteschip Victory nog altijd blut. Wanneer de vernietiging van de Aarde nabij is, proberen ze nog wat geld te verdienen. Ze zijn niet van plan de wereld te redden, maar met rijkdom in het verschiet kunnen ze misschien niet anders.

NieuwsFilm

meest populair