Disney onthult spin-offs 'Ice Age' en 'Big Hero 6' en Pixar-serie 'Win or Lose'

Disney onthult spin-offs 'Ice Age' en 'Big Hero 6' en Pixar-serie 'Win or Lose'

Nog meer succestitels in serievorm naar Disney+.

Onder meer Star Wars en het Marvel Cinematic Universe worden op Disney+ vertaald naar veelal succesvolle series. Gisteren tijdens Disney+ Day werden er ook twee spin-offs van succesvolle animatiefilms onthuld én de eerste serie van Pixar.

Eerst de Pixar-serie. Deze gaat Win or Lose heten en hieronder zie je eerste concept-art. We zien een soort van reus en heel wat kleinere personages. Waarschijnlijk is dit een figuurlijke weerspiegeling van het plot.

Het verhaal gaat over een softbalteam van de middelbare school en hun coach in de aanloop naar hun eerste grote kampioenschapswedstrijd.


Trailers voor Baymax! en Ice Age
Hieronder zie je de trailer voor de animatiereeks Baymax! gebaseerd op de animatiefilm Big Hero 6 uit 2014. "A big hero will rise ●--● Baymax!," valt er bij de trailer te lezen op YouTube. In de zomer komt de serie naar Disney+.



En hieronder de teaser trailer voor de animatieserie The Ice Age Adventures of Buck Wild. De serie is een spin-off van de Ice Age-filmreeks en stream je vanaf 28 januari. Disney+ vraagt je klaar te maken voor "een nieuw prehistorisch avontuur".



En dan werd ook nog Zootopia+ aangekondigd. Dit wordt een reeks korte animatiefilmpjes in de wereld uit de film Zootropolis (Nederlandse titel) uit 2016.



NieuwsFilm

meest populair