Elijah Wood onthult zijn favoriete 'Lord of the Rings'-film en waarom

Elijah Wood onthult zijn favoriete 'Lord of the Rings'-film en waarom

De Hobbit-acteur heeft een voorkeur.

De Lord of the Rings-trilogie is ondertussen twintig jaar oud en nog altijd zijn de films enorm geliefd. Acteur Elijah Wood zal altijd aan de films verbonden zijn aangezien hij de ringdrager Frodo speelde.

In gesprek tijdens de ReelBlend-podcast sprak de acteur over de films en liet hij weten welke van de drie zijn favoriet is. Dit blijkt The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring te zijn, de eerste film. Hij gaf ook aan waarom die film zijn favoriet is.

"Het gevoel van het opnamen van Fellowship was altijd buitengewoon vanwege de groepsdynamiek. Voor mij was het vooral mooi om tijd door te brengen met de vier Hobbits, als een eenheid. Het was zo mooi, en we waren allemaal zo close," zei Wood.

The Fellowship of the Ring
"Samen zijn met Viggo (Mortensen) en Sean Bean en Orlando (Bloom), en samenwerken aan bepaalde scènes was altijd enorm spannend. Ik deel een specifieke liefde voor Fellowship of the Ring, als film," aldus de acteur. "Er is iets met die groep, de connectie die ze delen, de samenhang van die reis, het begin van die reis die dan uiteenvalt en tot zoveel verschillende dingen leidt vanaf The Two Towers."

"En ik hou ook van die [andere] films. Ze zijn ongelooflijk. Ze zijn dynamisch en super emotioneel. Maar er is iets heel magisch aan The Fellowship of the Ring dat zo mooi is, en ja, het blijft mijn favoriet van de drie films," rondde Wood af.

Wat zeg jij? Welke van de drie films vind jij de beste? En waarom?



NieuwsFilm

meest populair