Een wel heel tof personage komt mogelijk naar 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Een wel heel tof personage komt mogelijk naar 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Dat lijkt pas een schokker te zijn!

Let op: dit artikel bevat SPOILERS voor de serie What If...?.

Het verhaal gaat dat Hayley Atwell's Captain Carter mogelijk te zien is in de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. En dat niet alleen, er zou nog een ander personage uit de serie What If...? haar debuut maken.

We horen de laatste weken steeds meer verhalen over de film. Nu is er het gerucht dat Stephen Strange onder meer een andere versie van Peggy Carter tegenkomt in de film. Het zou gaan om Captain Carter die in de animatieserie een rol heeft.

Duister Sanctum Sanctorum
Tegelijk gaat er het interessante verhaal dat Doctor Strange te maken krijgt met een andere versie van zijn eigen plek, het Sanctum Sanctorum. Er zou een "duistere en kwaadaardige" versie van gebouwd zijn voor de opnames.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness moet de trilogie afronden die begonnen is met de serie WandaVision en straks voortgezet wordt met Spider-Man: No Way Home.

De film bevat heel wat Marvel-personages die Doctor Strange bijstaan, waaronder Wanda Maximoff en America Chavez. De film is in maart in de bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair