Kleine Avengers-reünie op komst bij Apple

Kleine Avengers-reünie op komst bij Apple

Chris Evans en Scarlett Johansson zijn straks samen te zien in Ghosted van Apple TV+.

Het lijkt erop dat Avengers: Endgame-acteurs Chris Evans en Scarlett Johansson sneller samen weer in beeld te zien zijn dan je verwacht zou hebben. Ze hebben allebei getekend voor Apple-komedie Ghosted.

Hoewel Steve Rogers en Natasha Romanoff vermoedelijk niet meer samen in beeld te zien zullen zijn, meldt Deadline dat zowel Evans als Johansson in vergevorderde onderhandelingen zijn met Apple TV+ en Skydance Productions voor een hoofdrol in de film Ghosted.

Ghosted
De film Ghosted wordt geregisseerd door Dexter Fletcher, met een scenario van de hand van Deadpool-schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick. Het duo heeft het druk, want recent schreven ze ook het script van Escape from Spiderhead voor Netflix.

Er zijn nog weinig details bekend over het verhaal van de film. Maar het geheel wordt omschreven als een high-concept romantisch actie-avontuur, een film die moet lijken op klassieker Romancing the Stone.

Als de twee inderdaad voor de film tekenen, dan spelen ze voor de tiende keer samen in een film. Zevenmaal speelden ze in een Marvel-film, tweemaal in andere films en dit wordt dan de derde. Ook zou dit de tweede keer zijn dat ze een koppel spelen.

NieuwsFilm

meest populair