Avengers-duo Chris Evans en Scarlett Johansson weer samen in 'Ghosted'

Avengers-duo Chris Evans en Scarlett Johansson weer samen in 'Ghosted'

Dexter Fletcher regisseert de film Ghosted.

Acteurs Chris Evans en Scarlett Johansson zijn de laatste jaren vooral bekend van hun rollen als respectievelijk Steve Rogers / Captain America en Natasha Romanoff / Black Widow in het Marvel Cinematic Universe. Nu blijkt dat de Avengers opnieuw samen in een film gaan spelen.

Via Comicbook.com wordt duidelijk dat de twee sterren te zien zullen zijn in de romantische actie-avonturenfilm Ghosted die op Apple TV+ moet gaan verschijnen.

Nieuwe film van Dexter Fletcher
Hoewel de details over het plot van de film nog niet bekend zijn, weten we dat het project gemaakt wordt door Apple Studios en Skydance en zal worden geregisseerd door Rocketman en Eddie the Eagle-kopman Dexter Fletcher.

Evans zien we komende periode in onder meer de Netflix-films Don't Look Up en The Gray Man en hij zal de stem inspreken van Buzz Lightyear in de spin-off animatiefilm Lightyear van Pixar.

Johansson is op dit moment in de bioscoop te zien in Black Widow. Later zal ze te horen zijn in Sing 2 en daarna is ze te zien in de nieuwe film van Wes Anderson.

Regisseur werkt op dit moment aan de miniserie The Offer over The Godfather-producent Albert S. Ruddy en staat nog altijd in de boeken voor Sherlock Holmes 3.

NieuwsFilm

meest populair