Meer vragen voor de FOTV Quiz nodig!

We kunnen stellen dat de filmsoptv.com Quiz een succes is! Tot nu toe is het spel zo'n 32000 keer gespeeld en is er een keiharde competitie onstaan voor de eerste plaats. De nummer 1 van het moment heeft zoveel punten daar kunnen de meeste van ons alleen maar van dromen! Maar we willen graag weer wat meer vragen. Momenteel zitten we op 949 en dit moet natuurlijk gemakkelijk over de 1000 zijn te tillen. Momenteel wordt er binnen de FOTV labs ook gewerkt aan meer spellen en daar zijn die vragen ook voor nodig! Dus... heb je vragen knal ze hier in de database: http://filmsoptv.metia.nl/game/vragen_submit.php > http://filmsoptv.metia.nl/game/vragen_submit.php.

Iedereen die de Quiz nog niet kent en mee wil strijden voor de eerste plek klikke [url2]http://www.filmsoptv.com/module.php?section=games[]hier[/url2].

Het is ons onder de aandacht gekomen dat onze collega's van cinema.nl tegenwoordig ook een film game hebben! Ze konden natuurlijk niet achterblijven :E Leuk om te spelen alleen vindt ik die van ons veel spannender :) Maar check maar eens uit! http://forum.vpro.nl/cinema/quiz/flash.shtml>klik.



NieuwsFilm

meest populair