Trailer voor volgende 'Monster Hunter'-film van Netflix

Trailer voor volgende 'Monster Hunter'-film van Netflix

Deze Netflix-productie heeft weinig te maken met de Monster Hunter-film met Milla Jovovich.

Verleden jaar verscheen de live action-verfilming van de Capcom-game Monster Hunter in de bioscopen. De gelijknamige film van regisseur Paul W. S. Anderson en met Milla Jovovich mag geen enorm succes genoemd worden. Nu komt er een nieuwe verfilming aan, op Netflix.

De streamingdienst komt namelijk met de animatiefilm Monster Hunter: Legends of the Guild. Deze werd geregisseerd door Steve Yamamoto en in de anime horen we Dante Basco (Avatar: The Last Airbender) als het personage Aiden.

Monster Hunter: Legends of the Guild
Aiden is een niet speelbaar personage uit de game Monster Hunter World en in Legends of the Guild noemt Aiden zichzelf een jager en beschermt hij zijn geïsoleerde dorp. Op een dag ontdekt hij dat zijn dorp wordt bedreigd door een oudere draak, een monster dat gehuld is in mysterie.

Aiden moet een manier vinden om zijn dorp te redden. Hij verlaat zijn huis en vertrekt samen met Julius, een eersteklas jager en lid van het 'Hunter's Guild', en zijn metgezellen op een reis naar het onbekende.

Hieronder zie je de trailer voor het 58 minuten durende Monster Hunter: Legends of the Guild en vanaf 12 augustus kun je de animatiefilm op Netflix kijken.





NieuwsFilm

meest populair