Vrouw Daniel Craig, Rachel Weisz (Black Widow), wil niks weten van James Bond-film 'No Time to Die'

Vrouw Daniel Craig, Rachel Weisz (Black Widow), wil niks weten van James Bond-film 'No Time to Die'

De bekendheden hebben het weinig over hun werk, aangezien ze graag 'verast' worden.

De nieuwe James Bond film, No Time to Die, heeft vanwege de coronacrisis heel wat vertraging opgelopen. Zo komt de film veel later uit dan verwacht. De nodige fans kunnen dan ook niet meer wachten om Daniel Craig nog een allerlaatste keer te zien als 007, maar de acteur laat er niks over los. Ook zijn vrouw, actrice Rachel Weisz, houdt zich stil.

Weisz, o.a. bekend van Black Widow, is getrouwd met Craig. In de nodige interviews wordt zij dan ook wel vaker gevraagd wat we kunnen verwachten van de nieuwe Bond-film, maar daar laat ze zich niet over uit. Sterker nog, ze weet er zelf ook niks van.

Even niet werken
Zo zegt de actrice tijdens een recent gesprek: ''Weet je, we hebben het eigenlijk maar weinig over ons werk wanneer we samen zijn. In dat opzicht lijken we ook gewoon enorm veel op elkaar, aangezien we gewoon even een pauze willen''.

''We proberen ons werk altijd zo lang mogelijk geheim te houden, dus we hebben het er nauwelijks over. Begrijp me niet verkeerd, ik zie zijn films maar wat graag, maar ik kan er des te meer van genieten als ik me laat verassen en niet op voorhand al weet wat er gaat gebeuren!''

Verhaal
Niet alleen Craig keert terug voor No Time to Die. De film werd gemaakt door Cary Funkunaga, o.a. bekend van het eerste True Detective-seizoen. Hij laat namelijk ook o.a. Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Leá Seydoux en Naomie Harris terugkeren. De grootste nieuwe namen zijn Bond-girl Ana de Armas en villain Rami Malek.

Als alles goed gaat zal de film later dit jaar te zien zijn!

NieuwsFilm

meest populair