Disney+ voegde een stel topfilms toe deze week

Disney+ voegde een stel topfilms toe deze week

Check hier de nieuwe toevoegingen aan Disney+.

Vandaag zetten we de films voor je op een rij die nieuw verschenen zijn op Disney+. Vorige week hadden we er nog behoorlijk was, deze week deed men drie nieuwe toevoegingen.

Die zetten we hieronder voor je op een rij:

Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Mitchell | Cast: Rob Schneider, William Forsythe, Eddie Griffin, Arija Bareikis
Deuce is aquariumschoonmaker van beroep en zit zwaar in de schulden wanneer hij tijdens zijn werk een appartement sloopt. Hij besluit dat de enige oplossing een carrièrewissel is en wordt gigolo.

Mike and Dave Need Wedding Dates (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jake Szymanski | Cast: Zac Efron, Adam DeVine, Anna Kendrick, Aubrey Plaza
De komedie, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, gaat over de twee broers Dave (Efron) en Mike Stangle (DeVine). Als ze worden uitgenodigd voor de bruiloft van hun neef, willen ze allebei zo snel als mogelijk een vrouw aan de haak slaan. Omdat het nogal kort dag is, proberen ze hun afspraakjes te regelen door middel van een oproep via Craigslist.

Tonio (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paula van der Oest | Cast: Pierre Bokma, Rifka Lodeizen, Chris Peters, Stefanie van Leersum
Op 23 mei 2010 wordt de 21-jarige Tonio van der Heijden door een auto geschept en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij overlijdt. Het leven van zijn ouders, die hun enige zoon op de intensive care zien overlijden, verandert drastisch. Zijn bestaan laat een fantoompijn achter bij zijn ouders, die in alles om hen heen en in henzelf aan hem herinnerd worden. Ze rouwen, maar moeten ook proberen te voorkomen dat hun eigen levens in een neerwaartse spiraal van verdriet terechtkomen.

NieuwsFilm

meest populair