'The Batman' heeft verrassend genoeg nauwelijks een rol voor dit personage

'The Batman' heeft verrassend genoeg nauwelijks een rol voor dit personage

De Penguin zit wel in The Batman, maar je gaat 'm bijna niet zien.

Mocht je heel erg uitkijken naar de verschijning van Oswald Cobblepot in The Batman, dan hebben we mogelijk slecht nieuws voor je. Acteur Colin Farrell sprak over zijn rol en het begint erop te lijken dat hij een kleine rol heeft.

The Batman is een van de vele films die te maken kreeg met een shut down als gevolg van coronaproblemen. Nadat de camera's weer konden draaien, kreeg Robert Pattinson corona en dat had weer grote gevolgen voor de productie. Acteur Farrell ging daar op in en op zijn rol.

Penguin in The Batman
"Natuurlijk werd Robert ziek en dachten we: 'Fucking Batman heeft COVID? Batman heeft COVID? Fucking hell'. We deden er vanaf het begin tot het eind tussen de twaalf en veertien maanden over", aldus Farrell.

De Ier ging vervolgens verder: "Matt Reeves zet 'm nu in elkaar. Ik heb nog niets meer van hem gehoord, maar ik weet dat hij er ontzettend druk mee is."

Farrell heeft, zo onthulde hij vervolgens, maar een kleine rol. "Ik zit maar in vijf of zes scènes en ik kan niet wachten om de film te zien, omdat deze zeker niet verpest zal worden door mijn aanwezigheid. Ik zal wat ongemakkelijk zijn als ik die negen minuten van mij te zien krijg, maar voor de rest kan ik niet wachten om te zien hoe Matt deze wereld tot leven heeft gebracht."

NieuwsFilm

meest populair