Wil je 'Doctor Strange 2' begrijpen? Dan moet je 'WandaVision' gezien hebben

Wil je 'Doctor Strange 2' begrijpen? Dan moet je 'WandaVision' gezien hebben

Eerder zou dat niet het geval zijn.

Het leek er even op dat je de Marvel-films los zou kunnen zien van de series die nu gemaakt worden op Disney+. De series zouden wel wat context bieden, maar je zou alles los kunnen bekijken. Dat kunnen we nu wel vergeten.

Volgens actrice Elizabeth Olsen is het namelijk een vereiste om de serie WandaVision te kijken, wil je de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness begrijpen. Dat betekent ook meteen dat het steeds moeilijker wordt om het Marvel-universum te volgen als je niet alles kijkt.

Alles begrijpen
In het verleden vertelde Marvel-baas Kevin Feige dat de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness zo gemaakt zou worden dat kijkers 'm gewoon zouden kunnen begrijpen.

Olsen lijkt echter iets anders te suggereren:

"Zonder WandaVision is Doctor Strange niet logisch en slaat het nergens op," aldus Olsen. "Mijn gevoel is dat 't volledig inleidt waar we haar vinden en het voelt echt volledig verbonden aan de serie."

Gek is dat ergens ook niet, aangezien de serie een inleiding vormt in de immense krachten van Wanda Maximoff. Die zullen vermoedelijk hard nodig zijn in de toekomstige films, al is nog niet zeker hoe Wanda ervoor staat als we haar weer zien straks.

NieuwsFilm

meest populair