Chris Hemsworth speelde een rol in 'Loki' (en echt niemand had dat door)

Chris Hemsworth speelde een rol in 'Loki' (en echt niemand had dat door)

Een korte, maar opvallende cameo welteverstaan.

Chris Hemsworth heeft een rol gehad in een van de afleveringen van de Marvel-serie Loki zonder dat iemand dat doorhad. Dat heeft regisseuse Kate Herron onthuld. Vanzelfsprekend bevat dit artikel enige spoilers.

Bekijk de afbeelding
De vijfde aflevering van Loki, die afgelopen woensdag verscheen, bevatte een flink aantal leuke easter eggs voor de fanatieke Marvel-fans, waaronder een verwijzing naar de 'Thanoscopter' en een zeer korte cameo van Throg, de kikkerversie (of moeten we 'variant' zeggen?) van dondergod Thor.

Regisseuse Kate Herron, die eerder onder meer een aantal afleveringen van de populaire Netflix-serie Sex Education op haar rekening nam, heeft nu in de podcast For All Nerds onthuld dat Chris Hemsworth de stem van Throg heeft ingesproken.


Bekijk de afbeelding
"Dat is een volledige nieuwe opname, dus daarvoor hebben we geen eerder materiaal hergebruikt. Hij heeft dat echt voor ons opgenomen", reageert zij enthousiast na een vraag hierover.

Natuurlijk pluspunten voor de Australische acteur dat hij dit heeft gedaan. Een supersnelle klus, maar het toont wel zijn toewijding aan het Marvel Cinematic Universe.

Toelichting
Loki is de derde officiële televisieserie binnen het Marvel Cinematic Universe en exclusief te streamen via Disney+. De serie heeft invloed op de gebeurtenissen in de films en sluit onder meer direct aan op Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022), vandaar dat dit nieuwtje op FilmTotaal is geplaatst.

NieuwsFilm

meest populair