'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' brengt vergeten Marvel-slechterik terug

'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' brengt vergeten Marvel-slechterik terug

De film Ant-Man and the Wasp: Quantumania brengt Yellowjacket terug!

Actrice Evangeline Lilly leek het enige tijd geleden al op sociale media bevestigd te hebben, en nu melden betrouwbare bronnen dat Ant-Man acteur Corey Stoll straks ook echt terugkeert voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Actrice Evangeline Lilly plaatste toen ze begon met de opnames van Ant-Man and the Wasp: Quantumania een bericht op haar Instagram-account, waarin ze in hashtags aangaf wie haar co-sterren allemaal waren. Daaronder bevond zich ook #CoreyStoll. Velen dachten dat het een fout was, maar nu lijkt hij terug te keren.

Gewoon terugkeren
Het personage van Corey Stoll, dat in de film Yellowjacket was, leek dood te gaan toen hij kromp tot in de Quantum Realm. Maar de theorie van fans dat hij nog zou leven, lijkt te kloppen.

Als Yellowjacket al die tijd in de Quantum Realm heeft gezeten, lijkt het erop dat hij nieuwe krachten zal hebben gekregen (een beetje zoals Janet van Dyne). En als Kang the Conquerer de Quantum Realm echt zijn thuis noemt (zoals het gerucht ook gaat), dan lijkt het erop dat Ant-Man en The Wasp het nog zwaar krijgen.

Journalist Joanna Robinson van Vanity Fair zegt het in elk geval wel: "Ik weet niet of het een indicatie is van wat er komen gaat, maar ik weet dat Corey Stoll op een of andere manier terug zal keren voor Ant-Man 3."

De film laat tot 17 februari 2023 op zich wachten.

NieuwsFilm

meest populair