'Kingsman'-regisseur krijgt waanzinnige sterrencast bij elkaar voor thriller 'Argylle'

'Kingsman'-regisseur krijgt waanzinnige sterrencast bij elkaar voor thriller 'Argylle'

De volgende film van Matthew Vaughn heet Argylle en zit vol Hollywoodnamen.

Nog altijd wachten we op The King's Man van regisseur Matthew Vaughn. Als alles naar wens verloopt kun je de film in december in de bioscoop gaan aanschouwen. De regisseur zelf is ondertussen aan de slag met zijn volgende film en die heet Argylle.

Argylle wordt een spionagethriller en volgens Deadline zijn er in de film rollen voor grote namen als Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, John Cena, Samuel L. Jackson en ook Dua Lipa. En dat mag een indrukwekkend rijtje namen genoemd worden.

Nieuwe grote filmreeks
De film wordt gebaseerd op een nog te verschijnen boek van Ellie Conway. In het verhaal volgen we het personage Argylle, dat ook wel "the world's greatest spy" wordt genoemd. De film zou een reeks van tenminste drie films moeten lanceren. Misschien wel zeven.

"Toen ik het vroege ontwerpmanuscript las, had ik het gevoel dat het de meest ongelooflijke en originele spionagefranchise was sinds de boeken van Ian Fleming uit de jaren 50. Dit gaat het spionagegenre opnieuw uitvinden," zei Matthew Vaughn tegen Deadline.

De opnames voor Argylle moeten volgende maand starten in Europa en het script komt van Jason Fuchs (Wonder Woman). Een datum heeft Argylle nog niet, een soort van poster wel:



NieuwsFilm

meest populair