Eindelijk wat details over 'Limbo' van Alejandro González Iñárritu (The Revenant)

Eindelijk wat details over 'Limbo' van Alejandro González Iñárritu (The Revenant)

Wat kunnen we verwachten?

De nodige filmfans kijken met smart uit naar de nieuwe Alejandro González Iñárritu. Nu zijn er eindelijk wat details van zijn film Limbo vrijgegeven.

Inarritu maakte in 2015 de zeer sterk onthaalde The Revenant (waarvoor Leonardo DiCaprio dan eindelijk zijn eerste Oscar won).

Ook in 2014 wist de regisseur hoge ogen te gooien met Birdman. Het is dus alweer een tijdje geleden dat we een film voorgeschoteld kregen van de Mexicaanse regisseur, maar daar komt nu verandering in.

Wat te verwachten
Limbo werd al een tijdje geleden aangekondigd, maar er was maar weinig over bekend gemaakt. Nu weten we dat de film rond de Mexicaans-Amerikaanse oorlog die plaatshad tussen 1846 en 1848 zal draaien.

Zo zijn er al meerdere setfotos verschenen waarop een replica van een kasteel lijkt te staan, waar in 1847 een grote slag plaatsvond.

Cast
De eerste acteurs voor het project zijn ook al gevonden. Het gaat hier om Daniel Gimenez Cacho (o.a. bekend van We Are What We Are) en Griselda Siciliani (The People Upstairs).

Bovendien werkt Iñárritu samen met de gevierde director of photography Darius Khondji, die in het verleden als indrukwekkend werk leverde met films als Se7en, Okja en Uncut Gems.

NieuwsFilm

meest populair