Kritiek op 'Eternals': waar waren ze tijdens het gevecht met Thanos?

Kritiek op 'Eternals': waar waren ze tijdens het gevecht met Thanos?

Waarom hielden de Eternals de schurk Thanos niet tegen?

De afgelopen 23 films in het Marvel Cinematic Universe gingen vooral over de Avengers, de Infinity Stones en de onoverkomelijke strijd met Thanos. Ondertussen komen de bekende MCU-personages bij van de gebeurtenissen in de series op Disney+. Maar dit jaar verschijnen ook nieuwe helden, bijvoorbeeld in Eternals.

In de trailer voor Eternals van gisteren viel onder meer de naam van zowel Steve Rogers als Iron Man en dat doet veel fans afvragen waar de onsterfelijke "Eeuwigen" waren gedurende de strijd met Thanos...

Waar waren de Eternals
In de trailer is de tekst "Door de jaren heen hebben we ons nooit met hen bemoeid, tot nu." En dat is toch wel een beetje gek, aangezien Thanos de helft van het universum uitroeide. Aangezien de Eternals flink wat sterker zijn dan de meeste Avengers vragen fans zich nu af waar de Eternals dan waren.

Het is zelfs zo dat de ouders van Thanos in de comics Eternals zijn. Thanos is hiermee een neef van Thena, de rol van actrice Angelina Jolie. Toch was Thanos niet voldoende een bedreiging voor de Eternals om uit de schaduw te komen.

Hieronder fan-reacties naar aanleiding van de gisteren verschenen trailer.












NieuwsFilm

meest populair