'Star Wars' brengt deze schurken voor het eerst naar live-action?

'Star Wars' brengt deze schurken voor het eerst naar live-action?

De Inquisitors, die we tot nu toe niet in live-action zagen, komen mogelijk naar de serie Obi-Wan Kenobi.

In de Star Wars-serie Rebels debuteerden de Inquisitors. Die schurken zagen we later ook in de game Star Wars Jedi: Fallen Order, en nu lijken ze ook in live-action hun debuut te maken.

De serie Obi-Wan Kenobi zou zomaar eens het live-action debuut van de Inquisitors kunnen omvatten. Dat heeft allemaal te maken met actrice Moses Ingram die in een Instagram Story liet zien dat ze druk aan het trainen is met lichtzwaarden.

De Inquisitors
Het feit dat Ingram trainde met lichtzwaarden was voor Corey van Dyke genoeg aanleiding om eens contact op te nemen met bronnen binnen Lucasfilm. Van Dyke is actief voor het doorgaans zeer betrouwbare Kessel Run Transmissions en stelt op dat platform dat de actrice een van de Inquisitors speelt.

Zij waren een verzameling strijders die voor Emperor Palpatine actief waren en over Force-krachten beschikten. De Inquisitors hadden een duidelijke opdracht: jaag op alle Jedi die Order 66 overleefd hebben en maak een einde aan hun leven.

De leider van de Inquisitors was een Pau'an-krijger die bekend stond als de Grand Inquisitor en onder meer jaagde op de Jedi Kanan Jarrus, zijn padawan Ezra Bridger en zelfs op Ahsoka Tano.


Bekijk de afbeelding

Sinds het einde van Star Wars Rebels hebben de Inquisitors gaandeweg een grotere rol gekregen in de franchise. Zo zijn ze te zien in de comics rond Darth Vader waarin blijkt dat ze als mogelijke rivalen voor Vader neergezet zijn door Palpatine.

Aangezien de serie rond Obi-Wan Kenobi ook een rol heeft voor Hayden Christensen als Darth Vader, zou het goed mogelijk kunnen zijn dat Obi-Wan het pad kruist met deze gevaarlijke groep schurken.

NieuwsFilm

meest populair