Andrew Garfield (Spider-Man) rent naakt en met voorbinddildo door de straten van Hollywood

Andrew Garfield (Spider-Man) rent naakt en met voorbinddildo door de straten van Hollywood

Voor de opnames van een nieuwe film.

Meerdere mensen in Hollywood zagen nog niet zo heel lang geleden niemand minder dan Andrew Garfield naakt door de stad lopen met enkel en alleen een voorbinddildo. Natuurlijk een zeer vreemd gezicht, iets waar de acteur zich nu zelf over uitlaat.

De acteur verklapt dat het gaat om een sociale media-satire genaamd Mainstream van Gia Coppola (o.a. bekend van Palo Alto). Hierin speelt Garfield een YouTube-ster, die alles doet voor aandacht. Hij had het wel moeilijk tijdens de opnames.

Lastig
Zo zegt Garfield: ''Het voelde aan als een achtbaanrit. In de eerste instantie wilde ik het eigenlijk niet doen. Ik dacht dat ik ging overgeven''.

De regisseuse was erg tevreden met Garfield's prestatie. Na de eerste take kwam ze hem tegemoet om het op te pikken: ''Ik dacht dat het erop zat'' gaat Garfield verder. ''Ze zei dat ik het geweldig had gedaan en vroeg me om in te stappen. Toen kreeg ik te horen dat ze nog eens vijf takes wilde draaien...''

Meer
Toch laat de regisseuse weten dat het de acteur zelf was die het idee had voor de voorbinddildo: ''Oorspronkelijk zou Andrew gewoon vleeskleurig ondergoed dragen dat we zouden censureren'' zegt Coppola. ''Andrew stelde echter voor om met een grote voorbinddildo te werken. Volgens mij vond hij het een bevrijdende ervaring''.

''Uiteindelijk sterven we allemaal'' gaat Garfield verder. ''Ik vroeg me af wat ik met mijn leven wilde doen en kwam tot de conclusie dat ik er op mijn sterfbed geen spijt van wil hebben dat ik niet in Hollywood heb rondgelopen met een voorbinddildo''.

De trailer van de film is hier te zien.

NieuwsFilm

meest populair