Gerucht: Henry Cavill moet Hercules worden in het Marvel Cinematic Universe

Gerucht: Henry Cavill moet Hercules worden in het Marvel Cinematic Universe

Van Superman naar krachtige Marvel-held?

Het Marvel Cinematic Universe gaan komende jaren heel wat nieuwe films en series voortbrengen vol nieuwe avonturen, helden en schurken. Een van de Marvel-helden waarvan wordt verwacht dat hij vroeg of laat zijn gezicht zal laten zien, is Hercules.

Even geleden werd duidelijk dat Russell Crowe de Griekse god Zeus gaat spelen in Taika Waititi's Thor: Love and Thunder. Sindsdien wordt er online volop gespeculeerd over welke gevolgen dat zou kunnen hebben voor de toekomst van het Marvel Cinematic Universe.

Komst Hercules, via Henry Cavill?
Volgens Insider Daniel Richtman zou Henry Cavill in gesprek zijn met Marvel Studios om de rol van de demigod Hercules te gaan spelen. En dat zou een opvallende keuze zijn, aangezien Cavill ook Superman speelde in het DC Extended Universe. Een interessante keuze zou het zeker wel zijn.

Richtman meldt overigens dat Cavill ook met Marvel Studios sprak over de rol van Captain Britain. En gek zou de overstap niet zijn. Warner Bros. werkt ondertussen aan een nieuwe Superman-film die zou moeten dienen als een reboot. Cavill lijkt geen onderdeel van die plannen.

Wat zeg jij? Cavill als Hercules of anders Captain Britain in het Marvel Cinematic Universe, of heb jij hem liever gewoon in de rol van de Man van Staal?

NieuwsFilm

meest populair