Hugh Jackman ziet cameo als Wolverine in 'Deadpool 3' wel zitten

Hugh Jackman ziet cameo als Wolverine in 'Deadpool 3' wel zitten

De acteur deelde een filmpje op zijn Twitter-pagina.

Eind vorig jaar kregen we eindelijk de bevestiging dat Deadpool 3 eraan komt. Uiteraard is Ryan Reynolds weer de praatgrage titelheld. Hugh Jackman heeft nu wat advies voor zijn 'frenemy'.

Jackman deelde het onderstaande filmpje op zijn Twitter-pagina, waarin een politieagent uit New York, genaamd John Dobkowski, Ryan Reynolds aanraadt om ervoor te zorgen dat Jackman wordt gecast als Wolverine in het nieuwe Deadpool avontuur.



Advies
Zo zegt Dobkowski: ''Ryan, zorg ervoor dat Jackman wordt gecast als Wolverine! Dat zou geweldig zijn, al gaat het maar om een cameo van tien minuten. Met hem erbij wordt de film zo cool dat het een gegarandeerd box-office succes zal zijn!'' De politieagent grapte dat als het er niet van komt hij Reynolds dan een boete zal geven.

Jackman ziet het blijkbaar ook wel zitten. Zo schrijft hij bij het filmpje: ''Agent Dobkowski heeft heel slim carrière-advies, dat ik wilde delen!''

Wachten
We hoeven Deadpool 3 niet snel te verwachten. De opnames vinden nog niet in 2021 plaats, dus de opvolger van de films uit 2016 en 2018 zal niet eerder dan 2023 in de bioscopen te zien zijn. Hopen jullie dat Jackman opnieuw te zien zal zijn als Wolverine?

NieuwsFilm

meest populair