Chris Hemsworth gaat voor 'Mad Max: Furiosa' hulp inroepen van Mel Gibson

Chris Hemsworth gaat voor 'Mad Max: Furiosa' hulp inroepen van Mel Gibson

Hij gaat de oorspronkelijke Mad Max-acteur bellen.

Acteur Chris Hemsworth maakt zich ervoor klaar om tegenover actrice Anya Taylor-Joy te spelen in de film Mad Max: Furiosa. Het zou heel goed kunnen dat hij voordat de opnames eenmaal beginnen contact opneemt met Mel Gibson.

De film wordt opgenomen in Australië, waar de productie een belastingkorting van maar liefst veertig procent kreeg. Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de opnames daar beginnen, maar de release staat gepland voor 2023.

Goed voorbereiden
Tijdens een interview zei Hemsworth dat hij zich echt even in zijn arm moest knijpen toen hij gebeld werd over de rol die hij mag spelen in de film.

"Het is echt een enorme eer, maar er staat ook heel veel druk op. Een soort opwindende druk, dat dan weer wel," aldus Hemsworth.

Ook gaf hij aan mogelijk te gaan bellen met de oorspronkelijke Mad Max-acteur Mel Gibson, om zich optimaal voor te bereiden op de opnames. De film draait om het verleden van Imperator Furiosa en zal haar hele verhaal vertellen. Het zou een epische film worden die zich over meerdere jaren afspeelt.

NieuwsFilm

meest populair